Nord Star Yachts

Dealer Benelux

Nord Star Yachts

Nord Star Yachts – Stoer, Stijlvol en Robuust
Nord Star boten zijn gebouwd om tientallen jaren probleemloos mee te varen in onze Noord-Europese weersomstandigheden. De afmetingen van de boten variëren van 8 tot 15 meter. Een extreem duurzame romp, luxueus interieur en vaarcomfort en veiligheid van topklasse zijn voor alle schepen standaard. De traditie van botenbouwers en de moderne, innovatieve bouwmethoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven, worden weerspiegeld in elke Nord Star. Uniek voor een Nord Star is de combinatie van vaarcomfort en veiligheid op volle zee met de praktische luxe van het interieur voor de bemanning. Alle Nord Star boten hebben een veilig walk-around dek. Op welk type Nord Star uw keuze ook valt, u krijgt altijd een boot van een compromisloze kwaliteit.

Nord Star Yachts

Nord Star Yachts

Pilot House

Multifunctioneel inzetbare en bijzonder professioneel gebouwde schepen, geschikt voor zowel groot als klein water en dat onder alle omstandigheden. Deze stoere boten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen; beginnend bij een 8 meter patrol boot tot een 15 meter jacht (van 25 tot 49 voet).

Er wordt gestreefd naar absolute perfectie in combinatie met praktisch gebruik en veel comfort aan boord. Dankzij de zeer sterk uitgebalanceerde romp is zowel rustig als snel varen een ware belevenis.