All-around Service Centrum

Workumer Jachthaven

Ligplaatsen

Op een mooie, strategische locatie vindt u onze jachthaven met ruim 150 ligplaatsen. Een heerlijke uitvalsbasis voor mooi tochten op het water, voorzien van alles wat u van een jachthaven mag verwachten.

Winterstalling

Bij ons vindt u verschillende mogelijkheden voor het stallen van uw schip in de winterperiode. Binnen, buiten en in het water, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Jachtservice

Ieder schip heeft op zijn tijd onderhoud of aanpassing nodig. Wij hebben een team van vaklui voor u klaar staan en een eigen verwarmde werkplaats.

Moderne jachthaven tussen IJsselmeer en Friese Meren

Workumer Jachthaven

De Workumer Jachthaven is door de gunstige ligging een ideale uitvalsbasis voor prachtige tochten met uw schip. Via het idyllische en gezellige stadje Workum bent u snel op het IJsselmeer, via het Klifrak zijn de Friese Meren binnen handbereik en via de Trekvaart vaart u verder via de Elfstedenroute naar Bolsward.

De jachthaven kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, betrokken havenmeesters die dagelijks aanwezig zijn en altijd klaar staan voor advies.

De jachthaven is goed bereikbaar over de weg en met openbaar vervoer. Het treinstation ligt op ca. 500 meter van de haven. Er zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden dicht bij uw ligplaats. De haven beschikt over moderne sanitaire voorzieningen en een wasserette.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden?
Hieronder vind u een overzicht met prijzen en informatie.